retikas

Εμπειρία – Τεχνογνωσία – Δημιουργία

Υπηρεσίες

Από τα συγγραφικά έργα των αρχαίων πολιτισμών μέχρι την πιο σύγχρονη μορφή τυπογραφικών τεχνοτροπιών του σήμερα, υπήρχε και θα υπάρχει πάντα στην ανθρώπινη φύση η ανάγκη να αποτυπώσουμε αυτό που σκεφτόμαστε, που φανταζόμαστε και μας εμπνέει.

Στο Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ πιστεύουμε στην άρρηκτη σχέση μεταξύ αυτής της ανάγκης της ανθρώπινης έκφρασης, της συνεχώς εξελισσόμενης τεχνοτροπίας των γραφικών τεχνών και της πολύπλευρης τυπογραφικής τεχνολογίας. Δίνουν “σάρκα και οστά” στην έμπνευση και την δημιουργικότητά μας και την συναντάμε σε κάθε τομέα του κόσμου που μας περιβάλλει.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε μικρή ή μεγάλη σας τυπογραφική ανάγκη, επαγγελματική ή προσωπική, και είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αισθητικής τυπογραφικά προϊόντα και σύγχρονες, ολοκληρωμένες τυπογραφικές υπηρεσίες.

retikas ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
retikas ΠΡΟΕΚΤΥΠΩΣΗ
retikas ΕΚΤΥΠΩΣΗ
retikas ΜΕΤΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Επαγγελματικές Κάρτες

Σε κάθε σας σημαντική συνάντηση, η επαγγελματική σας κάρτα αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει, με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, να συστηθείτε. Μεταφέρει στους υποψήφιους πελάτες ή συνεργάτες σας τις απαραίτητες πληροφορίες του επαγγελματικού σας προφίλ και της εταιρικής σας ταυτότητας. Στο Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά σε συνδυασμό με προηγμένες εκτυπωτικές τεχνικές σε απλά ή ειδικά χαρτιά, με ή χωρίς ειδικές επεξεργασίες (γκοφρέ, ανάγλυφα, κοπτικά, βερνίκια, θερμοτυπίες κ.α.), εγγυώντας έτσι ένα άριστο εκτυπωτικό αποτέλεσμα που θα σας αντιπροσωπεύει επάξια.

 Έντυπα Επικοινωνίας

(Φάκελοι - Επιστολόχαρτα - Τιμολόγια - Μηχανογραφικά - Folders παρουσιασης)

Σημαντικό κομμάτι της εικόνας και της επαγγελματικής σας παρουσίας αποτελούν τα έντυπα επικοινωνίας. Είναι ένας ισχυρός τρόπος αποτύπωσης των μοναδικών χαρακτηριστικών της επιχείρησής σας. Από το υλικό της εταιρικής σας αλληλογραφίας μέχρι τα τιμολόγιά σας, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προτάσεων για την κάλυψη κάθε ιδιαίτερης εταιρικής και επαγγελματικής σας ανάγκης.

Μπλοκ Τιμολογίων & Λογιστικά  Έντυπα

(προτυπωμένα τιμολόγια - μηχανογραφικά - σημειωματάρια)

Στο Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ θα βρείτε, για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προτυπωμένα λογιστικά έντυπα καθώς και προϊόντα μηχανογράφησης και επαγγελματικής οργάνωσης που θα διευκολύνουν την ροή εργασιών της εταιρείας σας στην καταγραφή των συναλλαγών και των επαγγελματικών σας δεδομένων. Σε μας θα βρείτε το έντυπο που χρειάζεστε, εσείς έχετε μόνο να επιλέξτε ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε!

Διαφημιστικά  Έντυπα

(Φυλλάδια - Φέιγ Βολάν)

Τα διαφημιστικά έντυπα είναι ένας άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος να προβάλετε την εταιρεία σας και να ενημερώσετε το αγοραστικό σας κοινό για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή σας. Σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία μιας διαφημιστικής καμπάνιας με την χρήση των εντύπων αυτών είναι ο σωστός σχεδιασμός και η αισθητική προβολή να ενεργοποιούν και να ενισχύουν την επιθυμία του υποψήφιου πελάτη να αποκτήσει αυτό που προσφέρετε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου αυτού με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις σχεδίασης και υψηλής ποιότητας εκτύπωση.

Αφίσες – Banner

Στο Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ διαθέτουμε τον κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να διασφαλίζουμε την εκτύπωση σε μεγάλη αναλογία επιφάνειας διατηρώντας πάντα, και σε κάθε διάσταση, την υψηλή ανάλυση, ευκρίνεια και σωστή απόδοση χρωμάτων και σχεδίων. Σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας αφίσες και banners για κάθε διαφημιστική ή εταιρική σας προβολή.

Προσκλητήρια

(Προσκλητήρια Γάμων - Βαπτίσεων - Εκδηλώσεων)

Για τις σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σας εκδηλώσεις η αναγγελία και πρόσκληση σε αυτές αποτελεί το πρώτο και κύριο σημείο αναφοράς. Στο Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ γνωρίζουμε πως έχει ιδιαίτερη σημασία για σας το προσκλητήριο που θα μοιράσετε στους καλεσμένους σας, για αυτό διαθέτουμε άριστη ποιότητα εκτύπωσης και κοπής, ευρεία γκάμα επιλογών από απλά ή ειδικά χαρτιά, με ή χωρίς ειδικές επεξεργασίες (γκοφρέ, ανάγλυφα, κοπτικά, βερνίκια, θερμοτυπίες κ.α.), ποικιλία σχεδίων, σύγχρονο εξοπλισμό και πολυετή τεχνογνωσία.

Κατάλογοι

(Menu Εστιατορίων - Κατάλογοι Καφετεριών)

Ο κατάλογος εστίασης είναι ένα δυνατό εργαλείο διαφήμισης που δίνει μία σημαντική πρώτη εικόνα για την επιχείρησή σας. Στο Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ σας προτείνουμε ιδέες και λύσεις και σας παρέχουμε ένα τελικό αποτέλεσμα εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών σε απλά ή ειδικά χαρτιά, με ή χωρίς ειδικές επεξεργασίες (γκοφρέ, ανάγλυφα, κοπτικά, βερνίκια, θερμοτυπίες κ.α.), που θα παρουσιάζει με λεπτομέρεια, σαφήνεια και καλαισθησία την ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει το κατάστημά σας, και θα συμβάλλει στην δημιουργία θετικών εντυπώσεων στους πελάτες σας.

Σφραγίδες

(Ξύλινες - Μηχανικές Αυτομελανώμενες - Μπρούτζινες - Μεταλλικές Ανάγλυφες)

Η σφραγίδα σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επίσημο σύμβολο της επιχειρηματικής σας ιδιότητας, να εμπλουτίσει την εταιρική σας ταυτότητα αλλα, και σε ιδιωτικό επίπεδο, να εκφράσει κάποιο ιδιαίτερο προσωπικό σας μήνυμα. Για όποια χρήση και αν την θέλετε, το Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ έχει την λύση. Δημιουργούμε για εσάς την δική σας ιδιαίτερη σφραγίδα, σε όποια διάσταση και τύπο επιθυμείτε. Ο προηγμένος τεχνολογικός μας εξοπλισμός, η πολυετή μας τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, εγγυώνται άριστη κατασκευή και άψογο αποτέλεσμα.

Ημερολόγια

(Ημερολόγια διαφόρων τύπων & διαστάσεων)

Το ημερολόγιο είναι ένα εκτυπωτικό προϊόν που είναι πάντα χρήσιμο στον προσωπικό η επαγγελματικό σας χώρο σε όλη την διάρκεια του έτους. Για την υπενθύμιση σημαντικών για εσάς γεγονότων και ραντεβού, για την διακόσμηση του γραφείου ή του τοίχου σας, αλλά και σαν εργαλείο διαφήμισης της επιχείρησής σας. Δημιουργήστε το δικό σας ημερολόγιο με σχέδια και εικόνες που εκφράζουν την δική σας αισθητική. Εμείς στο Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ σας εγγυόμαστε υψηλής ακρίβειας και ποιότητας εκτύπωση για ένα αψεγάδιαστο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Βιβλία

(Βιβλία - Συγγραφικά  Έργα - Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία)

Ένα βιβλίο είναι ο ιδανικός τρόπος να παρουσιάσετε την εργασία ή τα προϊόντα σας σε έντυπη μορφή. Με την τεχνογνωσία μας, την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε άριστη ποιότητα ψηφιακής ή αναλογικής εκτύπωσης και σελιδοποίησης της δουλειάς σας, σε απλά ή ειδικά χαρτιά, με ή χωρίς ειδικές επεξεργασίες (γκοφρέ, ανάγλυφα, κοπτικά, βερνίκια, θερμοτυπίες κ.α.). Έχετε λοιπόν την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μεγάλο εύρος εκτυπωτικών επιλογών και βιβλιοδεσίας, προσαρμοσμένο στις δικές σας ξεχωριστές απαιτήσεις. 

Πτυχιακές

(Εκτύπωση & Βιβλιοδεσία Πτυχιακών Εργασιών)

Στην πτυχιακή και διπλωματική σας εργασία είμαστε δίπλα σας, γνωρίζοντας πως πολύ συχνά πρέπει να ακολουθείται ένα αυστηρό πλαίσιο προδιαγραφών εκτύπωσης. Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε το έργο σας, παρέχοντάς σας ένα υψηλής ποιότας εκτυπωτικό αποτέλεσμα σε απλά ή ειδικά χαρτιά, με ή χωρίς ειδικές επεξεργασίες (γκοφρέ, ανάγλυφα, κοπτικά, βερνίκια, θερμοτυπίες κ.α.), που θα φανεί αντάξιο της ακαδημαϊκής σοβαρότητας που απαιτείται σε αυτήν την ιδιαίτερη τυπογραφική έκδοση και στη βαρύτητα της συμβολής της στην εκπλήρωση των επαγγελματικών προσδοκιών σας.

Αυτοκόλλητα

(αυτοκόλλητα σε διάφορα σχήματα & χρώματα)

Η αυτοκόλλητη εκτύπωση μπορεί να αποτελέσει μια γρήγορη, εύκολη και καλαίσθητη λύση για κάθε περίπτωση επαγγελματική ή προσωπική. Από την διαφήμιση και την αισθητική παρέμβαση μέχρι την διακόσμηση του χώρου σας, εμπιστευθείτε το Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ να σας παρέχει άριστη ποιότητα εκτύπωσης με υλικά υψηλών προδιαγραφών, διασφαλίζοντας πως θα έχετε ένα εκτυπωμένο αυτοκόλλητο προϊόν ξεχωριστό, που θα εντυπωσιάσει αλλά και θα αντέξει στο χρόνο. 

Φωτοτυπίες

(έγχρωμα & ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα)

Είτε ασπρόμαυρα, είτε έγχρωμα, τα φωτοαντίγραφα αποτελούν πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής προσωπικής και επαγγελματικής μας ενασχόλησης. Στο Τυπογραφείο ΡΕΤΙΚΑΣ γνωρίζουμε πως οι απαιτήσεις αντιγράφων έντυπου υλικού είναι ποικίλες και διαφέρουν τόσο σε αριθμό αντιτύπων, μέγεθος και είδος χαρτιού, όσο σε χρωματικό συνδυασμό γραμματοσειράς και εικόνας. Η πολυετή πείρα και τεχνογνωσία μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας εγγυάται πως μπορούμε να ανταποκριθούμε επάξια και ποιοτικά στην οποιαδήποτε ανάγκη αναπαραγωγής φωτοαντιγράφων. 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER